Onze algemene voorwaarden

Hieronder een overzicht van onze duidelijke algemene voorwaarden.

Aanmelden voor een theoriecursus

Je kunt alleen via deze website aanmelden voor een theoriecursus.
Een aanmelding is pas definitief als wij de betaling hebben ontvangen.
Meteen na de betaling ontvang je van ons een bevestiging per email van de aanmelding en betaling.

Examengarantie

Wanneer je onverhoopt toch zakt na het volgen van onze theoriecursus, mag je onbeperkt de theoriecursus gratis overdoen. Het examen is niet inbegrepen en dat moet je zelf reserveren bij het CBR. Wil je dat wij het examen reserveren, betaal je de normale prijs die in onze bestelmodule is vermeld.
De garantie vervalt 3 maanden nadat je de cursus en examen hebt gedaan. Tenzij je voordat deze 3 maanden ons per email op de hoogte heb gebracht dat je door omstandigheden niet in staat bent om de theoriecursus opnieuw te volgen binnen deze 3 maanden.
Eveneens heb je geen recht op de garantie als je niet de hele cursus hebt gevolgd. Of als je tijdens de cursus niet de aanwijzingen van onze docenten hebt opgevolgd.

Wijzigen van de cursusdatum

Je kunt alleen via email een wijziging van de cursusdatum doorgeven.
Een telefonische wijziging is niet mogelijk.
Sinds 4 april 2019 is het niet meer mogelijk om een gemaakte afspraak voor een theorie-examen te wijzigen. Het CBR heeft dit onmogelijk gemaakt. In simpel Nederlands komt dit hier op neer: Als je een afspraak voor een theorie-examen wil wijzigen kan dit alleen door contact met ons op te nemen en zul je opnieuw het volledige examengeld moeten betalen. Sorry, maar het CBR heeft dit zo geregeld. Dit geldt voor iedere afspraak voor een theorie-examen en voor iedere omstandigheid. Dus ook in geval van ziekte, schoolexamens of zoiets dergelijks.
De enige mogelijkheid die je hebt om een examendatum te wijzigen is om minimaal 5 dagen van te voren contact op te nemen met het CBR en je aanvraag in het systeem van het CBR te laten verwijderen. Dit kunnen wij niet voor je doen, maar kan je alleen persoonlijk doen.

Annuleren van de theoriecursus

Je kunt een annulering van de theoriecursus alleen per email doorgeven.
Je kunt de theoriecursus annuleren tot 5 werkdagen voor aanvang van de cursus. Zaterdag, zondag en feestdagen zijn geen werkdagen!
Er worden door ons dan 25 euro annuleringskosten berekend. Tevens kunnen wij een gemaakte afspraak voor een theorie-examen niet meer annuleren bij het CBR en worden de examenkosten ook aan jou doorberekend. De enige mogelijkheid die je hebt om een examendatum te wijzigen is om minimaal 5 dagen van te voren contact op te nemen met het CBR en je aanvraag in het systeem van het CBR te laten verwijderen. Dit kunnen wij niet voor je doen, maar kan je alleen persoonlijk doen.
Restitutie wordt door ons overgemaakt binnen 10 werkdagen.

Als je de theoriecursus annuleert binnen 4 werkdagen voor aanvang van de theoriecursus heb je geen enkel recht op restitutie.
Je kunt dan wel eventueel de cursus vooruit schuiven. Je moet in dit geval wel zelf het examen reserveren bij het CBR omdat een theorie-examen niet meer geannuleerd kan worden.