TheorieCursus.nl
Auto Theorie

Bestel Theorieles en krijg de videocursus gratis!

N

Videocursus

N

5 daagse cursus

N

De keus is aan jou

N

100% slagingskans

N

Wij doen theorie sinds 1990!

N

Wij hebben alle examenvragen.

Theorie voor de auto?

Bij ons ben je aan het juiste adres. Op het moment hebben wij 4 mogelijkheden voor je.

Ten eerste: een VIDEOCURSUS. Vanaf € 9,50 kun je alle video’s bekijken en onze examens oefenen. De enige videocursus op internet waar alles wordt behandeld en uitgelegd. En begrijp je iets niet in de cursus? Vraag het ons! Je krijgt altijd antwoord.
Wil je een voorbeeld bekijken? Klik dan op de videocursus van jou keuze en ga naar beneden op deze pagina. Je kunt dan zien hoe de video’s en de proefexamens eruit zien.

Ten tweede: Onze 5 daagse theoriecursus.
Tegenwoordig zijn de gewone dagcursussen niet meer de garantie op succes. Sterker nog, de kans om te slagen bij het CBR na een dagcursus is net zo groot als dat je naar het CBR zou gaan zonder te leren! De resultaten die het CBR openbaar moet maken laten dit duidelijk zien! Wil jij wel goed voorbereidt naar het examen gaan? Bestel dan onze 5 daagse theoriecursus.
Al onze theoriecursussen zijn heel geschikt voor mensen die de Nederlandse taal niet goed beheersen. Ook zijn al onze theoriecursussen uitermate geschikt als je dyslexie hebt, concentratieproblemen of moeite met leren.
Onze videocursus krijg je er gratis bij tot en met de dag van je theorie-examen! De 5 daagse cursus kost € 99,00.

Ten derde: Bieden wij PRIVÉLES aan via een rechtstreekse video verbinding.
Je zit bij deze privéles niet samen met een heleboel andere cursisten in een muf klaslokaaltje en na de cursus ga je niet samen met deze cursisten in een taxibusje naar het CBR. Nee, jij krijgt privéles van ons!
Deze lessen gaan ook in een veel rustiger tempo dan een dagcursus in een theorielokaaltje.
Tevens krijg je de videocursus er gratis bij!
De datum van de privéles is altijd in overleg met ons.
Onze cursus is heel geschikt voor mensen die  dyslexie hebben, concentratieproblemen of moeite met leren. De PRIVÉLES kost € 50,00 per uur.
Heb je pas examen gedaan bij het CBR en begrijp je niet wat er tijdens het examen gevraagd werd? Bestel dan een uurtje les en ik leg je haarfijn uit wat er bedoelt wordt, zodat je de volgende keer wel gaat slagen!

Tenslotte, als laatste bieden wij een gratis online cursus aan. De gratis cursus heeft geen proefexamens! Je vind er wel de verkeersregels en misschien af en toe een examenvraag en een proefexamen 🙂

Hieronder kun je meer informatie lezen door op jouw cursus te klikken. Voor scootertheorie, autotheorie of motortheorie.

Wil je meer weten? Bel of app gewoon even naar 06-22222266.​

 

Kies hieronder jouw 5 DAAGSE THEORIECURSUS, PRIVÉLES, VIDEOCURSUS OF GRATIS CURSUS

 

Vanaf € 15,00

Videocursus Auto

Alle examenvragen begrijpelijk uitgelegd op video en meer dan 30 examens oefenen vanaf € 15,00. Inclusief een eigen privé leraar!

€ 69.00

Dagcursus Auto

De beste en goedkoopste dagcursus van heel Nederland. Inclusief 1 maand gratis onze videocursus als voorbereiding.

€ 129.00
auto5daagse

5 daagse autotheorie

5 dagen THEORIELES! Inclusief gratis VIDEOCURSUS en PROEFEXAMENS! Zakken is nu geen optie meer. De beste theoriecursus van Nederland!

Wat kost een dagcursus?

Een dagcursus voor de auto, motor of bromfiets die je gewoon thuis kunt volgen kost 69 euro, exclusief het theorie-examen.
Wil jij de cursus misschien samen met 1 of meer vrienden of vriendinnen volgen?
Als je de cursus besteld voor 2 of meer personen krijg je 10 euro korting per persoon. Dan kost de cursus 59 euro per persoon.Uiteraard krijgt iedere persoon die de dagcursus besteld ook 1 maand toegang tot de videocursus.

Onze dagcursus is inclusief 1 maand GRATIS onze videocursus en proefexamens ter waarde van € 59,50!

Welke dagen is een dagcursus beschikbaar?

Alle beschikbare dagen dat wij de dagcursus geven kun je zien door in het menu op DAGCURSUS te klikken.

Wat kost privéles?

Privéles voor de auto, motor of bromfiets die je gewoon thuis kunt volgen kost 75 euro per uur, exclusief het theorie-examen.Je kunt de privéles ook voor 1 uur bestellen. Bijvoorbeeld omdat je nadat je gezakt bent bij het CBR veel vragen hebt waarop je het antwoord niet wist.

Uiteraard inclusief GRATIS onze videocursus en proefexamens!

Hoe laat beginnen de privélessen?

Jij bepaalt zelf op welke datum en tijd jij onze privéles wil volgen. Wel is deze datum altijd in overleg met ons.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR of bij een rijschool? Dat is mooi! Want het is tegenwoordig verboden voor rijscholen om theorie-examens in te kopen bij het CBR.

Kan ik een dagcursus op een andere tijd volgen?

Alle dagen en tijdstippen die op de website staan zijn vast en gaan altijd door!

Wil je op een speciale dag of tijd de cursus volgen? Dat kan!! Daarvoor moet je dan privéles bestellen..

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je een dagcursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam in bij de opmerkingen. De eventuele korting wordt automatisch berekend.

Uiteraard krijgt iedere cursist gratis toegang tot onze videocursus en proefexamens.

Werkt de dagcursus ook op mijn laptop?

Je kunt de dagcursus volgen op iedere smartphone, tablet, computer of laptop. Een camera is niet nodig, uiteraard wel een microfoon als je vragen wil stellen tijdens de dagcursus.

Mijn ID of paspoort is verlopen

Mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Hoe reserveer ik een examen bij het CBR?

Om zelf een theorie-examen te reserveren heb je een DigiD nodig. Kom je op een website waar je het theorie-examen kunt reserveren zonder DigiD is deze website 100 procent zeker niet van het CBR! Je raakt alleen je geld kwijt en krijgt zeker niet de examendatum die je wilt.

Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Ruim 30 procent van onze cursisten heeft dyslexie, moeite met leren, faalangst of een taalachterstand. Deze cursisten slagen ook gewoon dankzij onze dagcursus en videocursus!

Moet ik mij voorbereiden voor een dagcursus?

Hiervoor hebben wij speciaal een online videocursus gemaakt.
De cursus krijg je van ons gratis als je een dagcursus hebt besteld.
Het volgen van deze cursus verhoogt je slagingskans aanzienlijk!

Is een dagcursus inclusief het examengeld?

Rijscholen mogen geen theorie-examens meer inkopen van het CBR. Al onze cursussen zijn dan ook ZONDER theorie-examen.

YouTube
Kan ik alle theorievragen stellen?

Natuurlijk. Als je bij ons een cursus hebt besteld kun je alles over de theorie aan ons vragen. Maar wel alleen per WhatsApp.
Je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Meestal binnen een paar minuten. Stel je jouw vraag een beetje te laat op de avond, of in de nacht kan het soms wat langer duren voordat je antwoord krijgt 🙂

Dyslexieverklaring

Als je een dyslexieverklaring hebt, kun je van het CBR de toeslag die je moet betalen voor een examen met extra tijd terugvragen.
Hiervoor moet je een kopie van jouw dyslexieverklaring en een formulier dat je bij het CBR kunt downloaden binnen 2 weken na het theorie-examen opsturen naar het CBR

Aanmelden theoriecursus

Genoeg gelezen? Meld je meteen aan voor een theoriecursus!
Nog vragen? Gebruik de knop onderaan op deze pagina om direct een WhatsApp te sturen!
Wij beloven je dat je in ieder geval van ons alle hulp kunt en mag verwachten om ook jou te laten slagen bij het CBR. Sinds 1990 doen wij niets anders dan theorie en nog eens theorie. Wat betreft ervaring zit je bij ons helemaal goed.
 
WhatsApp chat