TheorieCursus Venlo

De beste theoriecursus voor scooter, auto en motor. Meer dan 100.000 geslaagden!

N

Auto theoriecursus.

N

Bromfiets theoriecursus.

N

Motor theoriecursus.

N

Wij hebben alle examenvragen.

N

Theoriecursus bij jou thuis.

N

100% slaaggarantie.

N

Also Theory courses in English.

N

También curso teórico en español.

Thuistheorie Theoriecursus Venlo

Bestel hieronder jouw theoriecursus voor auto, motor of bromfiets

Je kunt onze dagcursus ook THUIS volgen

Onze locaties verspreid over Nederland

Om het adres te zien waar een cursus wordt gegevens, klik je op de plaatsnaam van je keuze.
Geen zin om vroeg op te staan en of te reizen? Doe onze dagcursus gewoon bij je thuis. Of waar je maar wil.

Thuistheorie Theoriecursus Venlo

alkmaar-1 Theoriecursus Venlo
amsterdam Theoriecursus Venlo
arnhem Theoriecursus Venlo
breda Theoriecursus Venlo
deventer Theoriecursus Venlo
eindhoven Theoriecursus Venlo
enschede Theoriecursus Venlo
Goes Theoriecursus Venlo
groningen Theoriecursus Venlo
haarlem Theoriecursus Venlo
hoogeveen Theoriecursus Venlo
leusden Theoriecursus Venlo
maastricht Theoriecursus Venlo
rijswijk Theoriecursus Venlo
rotterdam Theoriecursus Venlo
utrecht Theoriecursus Venlo
venlo-2 Theoriecursus Venlo
zwolle Theoriecursus Venlo
auto-oranje-2 Theoriecursus Venlo

Auto theoriecursus

Klik hier voor alle informatie over onze autotheoriecursus. 

motor-oranje Theoriecursus Venlo

Motortheorie.

Klik hier voor alle informatie over onze  motor theoriecursus. 

scooter-oranje Theoriecursus Venlo

Bromfietstheorie

Klik hier voor alle informatie over onze scooter theoriecursus. 

Alle vragen en antwoorden.

Klik hier voor alle vragen en antwoorden over de theorie, onze theoriecursus en het cbr.

Hoe laat begint de cursus?

Als je in de bestelmodule klikt op aanmelden krijg je de juiste aanvangstijd te zien. Over het algemeen begint een theoriecursus om 07.00 uur. De examentijd die vermeld staat in de bestelmodule is niet exact. Deze kan iets afwijken.
Als een theoriecursus in het weekend is, beginnen we niet om 07.00 uur. Ook hier geldt weer dat de juiste aanvangstijd in de bestelmodule staat.

De cursus is op zondag. Wanneer is het examen?

Bij het CBR werken ambtenaren. Die werken niet op zondag. Als de cursus is op zondag, dan is het examen op maandag.
Het examen is meestal tussen 9 en 10 uur in de ochtend op maandag. De tijd die aangegeven staat in de bestelmodule is een indicatie hoe laat het examen ongeveer is.  Soms heeft het CBR de vroege plekken niet meer. Dan is het wat later. De juiste examentijd krijg je binnen 24 uur na je bestelling van ons door.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR of bij een rijschool? Dan kunnen wij helaas niet nog een examen voor je reserveren. Van het CBR mag je maar 1 examen tegelijk reserveren. Je kunt dan de theoriecursus wel bestellen zonder een examen. Dit doe je door in de bestelmodule te kiezen voor Alleen theoriecursus Het cursusgeld bedraagt over het algemeen 79 euro. De juiste prijs staat altijd in de bestelmodule en kan vaak lager zijn en soms iets hoger.

Theorie thuis? Wat is dat dan?

Wij verzorgen de theoriecursus niet alleen in het klaslokaal. Maar ook gewoon bij je thuis. Live en rechtstreeks op te telefoon, tablet, laptop of PC.
De prijs voor deze unieke theoriecursus is 49 euro.  Uiteraard zit het examengeld hier niet bij. Het examen moet je zelf reserveren bij het CBR, een rijschool of via ons.
Klik hier om meer te weten te komen over deze theoriecursus die je gewoon thuis kunt volgen.

Wat kost een theoriecursus

Je kunt bij ons al een theoriecursus volgen vanaf 49 euro. Dat vind je nergens goedkoper! De ThuisTheoriecursus kost 49 euro per persoon.
De klassikale cursus kost inclusief examen 125 euro inclusief examen.  De juiste prijs zie je steeds in de bestelmodule als je een datum aanklikt. De prijs kan verschillend zijn. Dit komt door het beperkte aanbod van examendata door het CBR.

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam plus de geboortedatum in. De eventuele korting dan automatisch berekend. Wij bieden niet altijd een korting aan als je voor meer personen besteld. Bieden wij daarvoor een korting aan staat de juiste prijs in de bestelmodule.

Mijn ID of paspoort is verlopen

mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Ik ben gezakt, wat nu?

Het slagingspercentage per cursus is uiteraard verschillend. Wij geven ruim 25 jaar theoriecursussen. In al die jaren zijn ruim 100.000 cursisten geslaagd. Het slagingspercentage is gemiddeld boven de 80 procent. Zak je toch dan heb je 2 opties:

  • Je doet de cursus onbeperkt over. Je regelt zelf het examen bij het CBR of een rijschool. Je kijkt eerst op onze website wanneer een cursus is. Dan reserveer je het examen. Daarna geef je aan ons door wanneer je de cursus komt volgen.
  • Optie 2 is de meeste gebruikte. Als je gezakt bent reserveer je weer een theoriecursus plus examen bij ons. Hiervoor betaal je het normale bedrag. Als je dan slaagt is het mooi. Zou je ook de tweede keer zakken, mag je de derde keer helemaal gratis overdoen. Dus de theoriecursus plus het theorie-examen zijn dan voor onze rekening. Deze derde keer moet wel binnen 3 maanden na de laatste theoriecursus zijn.
Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Ruim 20 procent van onze cursisten heeft dyslexie, moeite met leren, faalangst of een taalachterstand. Deze cursisten slagen ook gewoon dankzij onze theoriecursus! Twijfel je toch erg of je het examen wel haalt, mag je de theoriecursus meer dan 1 keer doen voordat je het theorie-examen gaat doen. Je kunt dan in in overleg meerdere dagen de theoriecursus(sen) volgen.

Tevens hebben wij nu een nieuwe optie: THUISTHEORIE. Lees hier alles over thuistheorie…

Moet ik mij voorbereiden?

Om eerlijk te zijn: Bijna niemand leert van tevoren! Als je mij vraagt of dat slim is moet ik eerlijk zeggen dat het handiger is om in ieder geval de verkeersborden en de voorrang goed door te nemen. Wij hebben hiervoor speciaal een website gemaakt: GratisTheorie.nl
Hier vind je een gratis cursus die je van te voren kunt doornemen. Lees daar de hoofdstukken over voorrang en verkeersborden goed door en je slagingskans wordt weer wat groter. Ook is daar een forum waar je jouw eventuele vragen kunt stellen.

Hoe gaan we naar het CBR na de cursus?

Je gaat op eigen gelegenheid naar het CBR. Onze cursuslocaties zijn op loopafstand van het CBR. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij op een andere locatie moeten lesgeven die iets verder van het CBR is gelegen. Wij zorgen dan voor het vervoer naar het CBR.

Is de prijs van de dagcursus inclusief het examengeld?

Als je een dagcursus besteld, is deze over het algemeen inclusief het examen. Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR kun je de theoriecursus bestellen zonder het examen erbij. Dit doe je door te kiezen voor “Alleen theoriecursus” in de bestelmodule.

De ThuisTheorie is uiteraard zonder examen. Bij de thuistheorie moet je zelf het examen reserveren bij het CBR.

Hier de kaart met daarop het adres waar wij de theoriecursus geven en het adres van het CBR. Klik op de markering op de kaart voor meer info. Het adres waar wij de theoriecursus verzorgen in Venlo is de Maasbreestraat 49.

Theoriecursus Venlo

Het adres van de cursus is Maasbreesestraat 49 te Venlo.

 

Het adres van het CBR is de Antoniusplein 2, 5921 GV te Venlo.

CBR Venlo

Het adres van het CBR is de Antoniusplein 2, 5921 GV te Venlo.

Aanmelden theoriecursus in Venlo

Genoeg gelezen? Meld je meteen aan voor een theoriecursus voor de bromfiets, auto of motor in Venlo!
Nog vragen? 06-21357457, bellen na 17.00 uur!
Bij geen gehoor kun je een WhatsApp of een bericht met Facebook Messenger sturen door de knoppen linksonder te gebruiken.
 
WhatsApp WhatsApp