Scooter theorie Zwolle

N

De cursus start in principe om 07.00 uur.

N

Is de begintijd anders, staat dit aangegeven.

N

Alle bijzonderheden vind je beneden op deze pagina.

N

Geen geschikte datum? Kies dan voor ThuisTheorie

Thuistheorie Scooter theorie Zwolle

Bestel hier de scootertheorie in Zwolle

Scooter Theorie

49.00112.00

Wissen
SKU: scooter theorie Categorie:

Wil jij slagen voor jouw scootertheorie in Zwolle?

Bestel dan op deze pagina jouw theoriecursus voor auto, motor of scooter. In Zwolle bieden wij theoriecursussen aan voor scooter theorie. In 1 intensieve dag geven wij theorieles, leren wij je de tips, trucjes van het cbr, geven wij tientallen ezelsbruggetjes en maken je ook nog eens een veiligere weggebruiker. Zijn er geen beschikbare cursussen in Zwolle? Geen nood. Kies dan een andere locatie. Ook geen succes? Doe dan onze ThuisTheoriecursus. Dit is precies dezelfde cursus als wij in de klas geven. Maar dan nog beter! Je hoeft niet om 4 uur in de nacht op te staan om naar de cursus te gaan. Je hebt minder stress en alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Hoe laat begint de cursus?

Als in de bestelmodule geen aanvangstijd staat vermeld begint de cursus om 07.00 uur. Is het tijdstip van aanvang anders, staat dit in de bestelmodule vermeld.
Als een theoriecursus op zondag is, begint de cursus om 10.00 uur. Ook hier weer: Is het tijdstip van aanvang anders, staat dit in de bestelmodule vermeld.

De cursus is op zondag. Wanneer is het examen?

Bij het CBR werken ambtenaren. Die werken niet op zondag. Als de cursus is op zondag, dan is het examen op maandag.
Het examen is meestal tussen 9 en 10 uur in de ochtend op maandag. Soms heeft het CBR de vroege plekken niet meer. Dan is het wat later. De juiste examentijd krijg je binnen 24 uur na je bestelling van ons door.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR of bij een rijschool? Dan kunnen wij helaas niet nog een examen voor je reserveren. Van het CBR mag je maar 1 examen tegelijk reserveren. Je kunt dan de theoriecursus wel bestellen zonder een examen. Dit doe je door een kortingcode te gebruiken. Deze kortingcode is zonderexamen. Het examengeld gaat door deze kortingcode van de totaalprijs af.

Theorie thuis? Wat is dat dan?

Wij verzorgen de theoriecursus niet alleen in het klaslokaal. Maar ook gewoon bij je thuis. Live en rechtstreeks op te telefoon, tablet, laptop of PC.
De prijs voor deze unieke theoriecursus is 49 euro.  Uiteraard zit het examengeld hier niet bij. Het examen moet je zelf reserveren bij het CBR, een rijschool of via ons.
Klik hier om meer te weten te komen over deze theoriecursus die je gewoon thuis kunt volgen.

Wat kost een theoriecursus

Je kunt bij ons al een theoriecursus volgen vanaf 49 euro. Dat vind je nergens goedkoper! De ThuisTheoriecursus kost 49 euro per persoon. Bestel je voor meer personen krijg je korting.
De klassikale cursus kost inclusief examen 139 euro inclusief examen. Wij bieden de klassikale cursus echter al aan voor 59 euro per persoon. Dit is dan zonder examen. Met examen wordt het dan 92 euro. De juiste prijs zie je steeds als je een datum aanklikt. De prijs per datum kan verschillend zijn. Dit komt door het beperkte aanbod van examendata door het CBR.

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam plus de geboortedatum in. De eventuele korting dan automatisch berekend.

Mijn ID of paspoort is verlopen

mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Ik ben gezakt, wat nu?

Het slagingspercentage per cursus is uiteraard verschillend. Wij geven ruim 25 jaar theoriecursussen. In al die jaren zijn ruim 100.000 cursisten geslaagd. Het slagingspercentage is gemiddeld boven de 80 procent. Zak je toch dan heb je 2 opties:

  • Je doet de cursus onbeperkt over. Je regelt zelf het examen bij het CBR of een rijschool. Je kijkt eerst op onze website wanneer een cursus is. Dan reserveer je het examen. Daarna geef je aan ons door wanneer je de cursus komt volgen.
  • Optie 2 is de meeste gebruikte. Als je gezakt bent reserveer je weer een theoriecursus plus examen bij ons. Hiervoor betaal je het normale bedrag. Als je dan slaagt is het mooi. Zou je ook de tweede keer zakken, mag je de derde keer helemaal gratis overdoen. Dus de theoriecursus plus het theorie-examen zijn dan voor onze rekening. Deze derde keer moet wel binnen 3 maanden na de laatste theoriecursus zijn.
Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Ruim 20 procent van onze cursisten heeft dyslexie, moeite met leren, faalangst of een taalachterstand. Deze cursisten slagen ook gewoon dankzij onze theoriecursus! Twijfel je toch erg of je het examen wel haalt, mag je de theoriecursus meer dan 1 keer doen voordat je het theorie-examen gaat doen. Je kunt dan in in overleg meerdere dagen de theoriecursus(sen) volgen.

Wij raden echter aan om in plaats van de klassikale theoriecursus, dan de thuistheoriecursus te volgen. Meer informatie over de thuistheorie lees je hier.

Moet ik mij voorbereiden?

Om eerlijk te zijn: Bijna niemand leert van tevoren! Als je mij vraagt of dat slim is moet ik eerlijk zeggen dat het handiger is om in ieder geval de verkeersborden en de voorrang goed door te nemen. Wij hebben hiervoor speciaal een website gemaakt: GratisTheorie.nl
Hier vind je een gratis cursus die je van te voren kunt doornemen. Lees daar de hoofdstukken over voorrang en verkeersborden goed door en je slagingskans wordt weer wat groter. Ook is daar een forum waar je jouw eventuele vragen kunt stellen.

Hoe gaan we naar het CBR na de cursus?

Je gaat op eigen gelegenheid naar het CBR. Onze cursuslocaties zijn op loopafstand van het CBR. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij op een andere locatie moeten lesgeven die iets verder van het CBR is gelegen. Wij zorgen dan voor het vervoer naar het CBR.

Is de prijs van de dagcursus inclusief het examengeld?

Als je een dagcursus besteld, is deze altijd inclusief het examen. Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR kun je de theoriecurus bestellen zonder het examen erbij. Dit doe je door een kortingcode in te vullen. Deze kortingcode is zonderexamen

De ThuisTheorie is uiteraard zonder examen. Bij de thuistheorie moet je zelf het examen reserveren bij het CBR.

Aanmelden theoriecursus bromfiets in Zwolle

Genoeg gelezen? Meld je meteen aan voor een theoriecursus voor de bromfiets in Zwolle!
Nog vragen? 06-21357457, vanaf 17.00 – 03.00 uur! Bij geen gehoor kun je een WhatsApp sturen, of bellen met WhatsApp naar 06-18191881.
 
Hier de kaart met daarop het adres waar wij de bromfiets theoriecursus geven en het adres van het CBR. Klik op de markering op de kaart voor meer info. Het adres waar wij de scooter theoriecursus verzorgen in Zwolle is de Punterweg 7-C. Dit is een paar minuten lopen van het CBR.

Bromfiets Theoriecursus Zwolle

Het adres waar de scooter theorie cursus wordt gegeven is de Punterweg 7C, 8042 PB te Zwolle.
Klik hier om met Google een routebeschrijving te zien.

Het adres van het CBR is de Branderweg 15, 8042 PD te Zwolle. Dit is op een paar minuten loopafstand van ons theorielokaal in Zwolle.

CBR Zwolle

Het adres van het CBR is de Branderweg 15, 8042 PD te Zwolle. Dit is op een paar minuten loopafstand van ons theorielokaal in Zwolle.