Scooter Theorie Arnhem

Scooter theorie Arnhem: In Arnhem bieden wij een theoriecursus aan voor scooter theorie. In 1 intensieve dag geven wij theorieles, leren wij je de tips, trucjes van het CBR, geven wij tientallen ezelsbruggetjes en maken je ook nog eens een veiligere weggebruiker. Alle dagen dat wij de scooter theoriecursus in Arnhem geven vind je door op de afbeelding van de scooter te klikken.

scooter-theorie-arnhem Scooter Theorie Arnhem
scooter-icon Scooter Theorie Arnhem

Scooter theorie in Arnhem

Wij leren je de scooter theorie in Arnhem welke je optimaal voorbereid op het officiële theorie-examen van het CBR. Wij bieden scooter theorie cursussen aan inclusief examen.

Tevens bieden wij ook cursussen van 10.00 tot 18.00 uur aan. Het examen reserveer je dan zelf bij het CBR. Dit kan in de avond, meteen na de cursus. Of je reserveert het examen de volgende dag.

Ook jij kunt in 1 dag slagen voor je scooter theorie in Arnhem.

vraagteken Scooter Theorie Arnhem

Hoe reserveer ik mijn examen?

Kies je voor een cursus inclusief examen dan regelen wij het examen voor je.
Wij verzorgen ook theoriecursussen zonder examen. Het theorie-examen moet je dan zelf reserveren bij het cbr. De eerste stap die je doet is kijken wanneer wij de theoriecursus van jouw keuze verzorgen. Stel je voor dat dit op 1 oktober is. Reserveer dan een examen op 1 oktober in de avond, of anders op 2 oktober overdag. Je logt in op cbr door op deze link te klikken.
Hoe je precies een theorie-examen reserveert zie je op deze pagina: theoriecursus.nl/theorie-examen-reserveren

Scooter Theorie Arnhem

Klik op de afbeelding van de scooter om jouw theoriecursus in Arnhem te bestellen.

Als je op de afbeelding van de scooter klikt kun je de cursus voor scooter theorie in Arnhem bestellen.
Op deze pagina vind je dan meer informatie over de aanvangstijden en examentijden.

Wat als er geen dagen beschikbaar zijn voor de scooter theorie in Arnhem?

Wij vullen de voorraad dagelijks bij. Zijn er echt geen dagen beschikbaar kun je natuurlijk altijd de cursus bestellen in een andere plaats, zoals Eindhoven, Leusden of Zwolle.

Hoe werkt de korting als je voor 2 personen of meer besteld?

Als je de cursus voor 2 of meer personen besteld, moet je van alle personen de gegevens invullen.
De korting van 25 euro per persoon wordt automatisch berekend.

scooter-theorie-arnhem Scooter Theorie Arnhem
map Scooter Theorie Arnhem

Wat is het adres van de cursus en van het CBR?

Het adres waar de scooter theorie cursus wordt gegeven is de Hazenkamp 36, 6836 BA te Arnhem.
De cursus wordt gegeven in hetzelfde gebouw waar “Ballorig” is gevestigd. Ballorig is op de begane grond. Wij zijn gevestigd op de 1e verdieping. Je kunt ons bereiken door niet de ingang van Ballorig te nemen aan de rechterzijde, maar links langs het pand te gaan. Je komt dan aan de achterzijde waar onze ingang is. Klik hier om met Google een routebeschrijving te zien.

Het adres van het CBR is de Hazenkamp 10, 6836 BA te Arnhem. Dit is in dezelfde straat waar wij de theoriecursus geven.

Onderaan op deze pagina kun je zien waar wij de theoriecursus geven en waar het CBR is gevestigd.

vraagteken Scooter Theorie Arnhem

Wanneer

Als er geen cursus beschikbaar is op het moment, heeft het geen zin om met ons daarover contact op te nemen. Iedere cursus die beschikbaar is binnen vandaag tot over 5 maanden staat in de bestelmodule. Er kunnen altijd nog theoriecursussen toegevoegd worden. Kijk daarom over een paar dagen nog eens. Misschien staat er dan wel de cursus van jouw keuze bij.
Wil je weten wanneer een theoriecursus voor scooter theorie is in Arnhem kies voor Arnhem in de bestelmodule hieronder. Je krijgt dan te zien wanneer wij de cursus in Arnhem geven.

Theoriecursus Arnhem

Het adres waar de cursus wordt gegeven is de Hazenkamp 36, 6836 BA te Arnhem. De cursus wordt gegeven in hetzelfde gebouw waar “Ballorig” is gevestigd. Ballorig is op de begane grond. Wij zijn gevestigd op de 1e verdieping. Je kunt ons bereiken door niet de ingang van Ballorig te nemen aan de rechterzijde, maar links langs het pand te gaan. Je komt dan aan de achterzijde waar onze ingang is. Klik hier om met Google een routebeschrijving te zien.

Cbr Arnhem

Het adres van het CBR is de Hazenkamp 10, 6836 BA te Arnhem. Dit is in dezelfde straat waar wij de theoriecursus geven.